Το φαγητό του Ξενοδοχείου “Ειρήνη” επιμελείται η ξακουστή για την κουζίνα της, μαμά Νεραντζούλα.
Επιστροφή στη φύση με άριστα φρούτα και λαχανικά όπως μελιντζάνες κολοκύθια, καρπούζια και πεπόνια από το περιβόλι μας, ντόπια κρέατα και γαλακτοκομικά, αλλά και ολόφρεσκα ψάρια από τα δίχτυα του ψαρά μας του μπαμπά Ιγνάτιου, που με το βοηθό του το Γιώργο φέρνουν κάθε πρωί.
Μόνο τα υλικά όμως δεν αρκούν. Η μαμά Νεραντζούλα αναλαμβάνει τις συνθέσεις, μέσα από κλασικές παραδοσιακές και πεντανόστιμες συνταγές και ντόπιες νοστιμιές όπως μουσακάς, κολοκυθολούλουδα γεμιστά, γκιοσλεμέδες (παραδοσιακό τυροπιτάκι Λέσβου).
Ο κατάλογος όμως δε σταματά εδώ! Εξαιρετικά όσπρια, φημισμένη αστακομακαρονάδα ψαρόσουπα, ολόφρεσκες σαρδέλες καλλονής και βέβαια, χειροποίητα πεντανόστιμα γλυκά σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!